Bewonersavond Nistelrode en Heesch

Woensdagavond 15 juli was een bewonersavond georganiseerd door gemeente Bernheze om de verbinding tussen de dorpen en de Maashorst binnen de gemeente vorm te geven. Na een inleidend woordje van wethouder Van Boekel, is ELINGS door middel van tafelsessies in gesprek gegaan met enthousiaste bewoners. Aan de hand van een Ideeƫnmap konden zij reageren op drie centrale vragen:

  1. Wat is de beste route?
  2. Welk thema past erbij?
  3. Hoe ziet deze eruit?

We kunnen stellen dat hier ontzettend veel bruikbare informatie uit is gekomen. Het gebied biedt veel bijzondere eigenschappen, die gekoppeld kunnen worden aan de nieuw te ontwerpen verbinding.

ELINGS gaat nu samen met gemeente Bernheze de informatie verwerken en uitwerken tot een voorlopig ontwerp. Dit zal door middel van een bewonersoverleg teruggekoppeld worden. Naar verwachting zal dit in het najaar plaatsvinden en wordt de avond aangekondigd door een publicatie in de Mooi Bernhezer.

Mocht u nog aanvullende informatie te bieden hebben over de Maashorst in relatie tot de dorpen Heesch en Nistelrode bent u vrij om te reageren via e-mail: info@elings.nl.

Bernheze_Haal-De-Maashosrst-dichterbij_bewonersavond